tiistai 12. huhtikuuta 2011

Viimeisiä viikkoja Keski-Suomessa

Näin se aika menee, ja Lahja kasvaa. Painoa nyt 13kg ja eläinlääkäri totesi terveeksi ja pirteäksi pennuksi. Nyt on myös rokotukset kunnossa, joten toisena pääsiäispäivänä päästäänkin ekoihin mätsäreihin :).

Tampereella vieraillessamme kävimme myös Pirkanmaan hoitokodissa, jonne menen tekemään fysioterapeutin kesäsijaisuutta. Lahja käyttäytyi hienosti, mitään pelkäämättä, vaikka sairaalasänkyjä, rollaattoreita ja pyörätuoleja vilisi käytävällä. Lahja toivotettiin tervetulleeksi hoitokotiin töihin kesällä, hänen tehtävänsä on kuulemma hoitaa henkinen puoli ja minulle jää sitten fyysinen. Katsotaan nyt millainen rasavilli Lahja sitten on :) mutta olisihan se hienoa jos ottaisin joku päivä koiran mukaan ja asukkaat saisivat rapsutella ja heitellä, vaikka lelua tai ihan vaan nauttia tuon pörröisen olemuksesta.

Muuten Lahja pääsi mummolassa varastamaan roskakorista roskat ja syömään pöydältä makkarat!! No oma oli vikamme, kun ei oltu tarpeeksi tarkkana jätettyämme Lahjan yksin mummolaan.



                                      Tulevat kämppäkaverit, Lahja kyllä tykkää :)

Kohta Lahja pääsee tutustumaan myös eläintarhan asukkaisiin, kun aloitan siellä toukokuussa työt. Muutto Tampereelle on nyt varmistumassa ja kesäkuussa saamme kolmion. Ystäväni muuttaa meidän kanssamme ja Lahja saa muuton myötä ns.hoitotädin!

Jyväskylässä ollaan torstaihin asti, ja täällähän on tunnetusti "kova" koirakoulu :). Ollaan nyt harjoiteltu nakin kanssa toisten koirien ohittamista ja odottamista. Toivottavasti loputkin lumet sulaa pian ja päästäisiin harjoittelemaan joitain agilityn alkeitakin. Torstaina takaisin Tampereelle ja perjantaina saadaan Hilja-sisko yökylään. Lahja jää sitten mummolaan hoitoon, kun lähden pohjoiseen laskettelemaan. Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin on hyvä päättää. Ihana olet <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti