keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Pakkasta ilmassa

Ensimmäistä viikkoa ollaan Lahjan kanssa vietetty yhdessä ja hyvin on mennyt. Ulkona ei olla kovin kauaa oltu pakkasten takia, ja lenkiltä kotiin päin tullessa Lahjalla on jo kova kiire sisälle. Ulkona on ihana käydä lahkeisiin kiinni ja olenkin ottanut nyt kolme lapasta lenkille mukaan, joista yhden Lahja saa suuhunsa sitten tarpeet toimitettuaan. Tohkeissaan tyttö kantaa hanskaa ihan sisälle asti. Vielä kun saisi suoraan suusta hanskan itselleni niin jes!

Sisällä ollaan sitten leikitty, nukuttu, syöty, nukuttu ja leikitty jne. Hyvin nukkuu yöt häkissä omalla pedillä. Muutamia vieraita on tällä viikolla tullut meillä käymään ja ensimmäisen energiavirran laskeuduttua Lahja haluaa jo syliin tai ainakin ihan viereen. Eilen meillä kävi kaverini lapset kylässä, joita Lahja tervehti iloisesti häntää heiluttaen. Kun tyttöjä hieman neuvoi, he osasivat hienosti olla pennun kanssa ja lopulta Lahjakin rauhoittui heidän rapsuteltavaksi.

Huomenna on jännittävä päivä, sillä lähdemme junalla Tampereelle ja kohti "mummolaa". Viikonloppuna nähdään myös sisaruksia Myrskyä ja Hiljaa, sekä ystäväni koiria ja Lahjan "kummitätiä"!! Todella jännittävää, mutta ihanaa nähdä jo ystäviä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti