lauantai 12. helmikuuta 2011

Ensimmäinen yö uudessa kodissa

 HauHau!

Nyt käynnistyy Lahjan blogi. Lähinnä kirjoittelen tänne, mitä meille kuuluu ja mitä touhutaan. Kaikki ystävät ja kiinnostuneet voivat helposti seurailla meidän touhuja blogin kautta, eikä facebook mene tukkoon :).

Lahja tuli minulle sijoituskoirana ja "Tiina-täti" seurailee hyvin läheltä meidän elämää ja opastaa niin koulutuksessa kuin muissakin käytännön askareissa. Tiina omistaa Lahjan isän, Olavin.  Lahja siis haettiin Isojoelta ja alun pienen vinkumisen jälkeen se nukkui koko automatkan sylissä. Välillä pysähdyttiin pissalle ja pissat tuli hienosti ulos. Jyväskylään päästyämme ensimmäiseksi se hyökkäsi lelujen kimppuun ja oli koko illan hyvin reipas. Iltaruoka maittoi ja ulos tehtiin hienosti tarpeet. Lahja nukkui yön omassa häkissä sänkyni vieressä, mutta täytyy vähän fiksailla peittoja ym. koska nyt vaikuttaa että, paras uni tulee lattialla. Siellä on varmasti tarpeeksi viileää. Neljän aikaan herättiin pissalle sanomalehdelle ja aamuherätys tapahtui 6.30.


Hienosti Lahja seurailee, mitä touhuan ja ulkona jaksaa seurailla pieniä pätkiä jalkojani. Yhden kerran pissattiin hissin eteen, koska en ollut tarpeeksi nopea ulos viennissä. :D Ruoka ja uni maistuu ja sehän on tärkeintä! Ensimmäisen päivän jälkeen voin todeta, että hyvin reipas, rohkea, aktiivinen ja ihana pentu tuo Lahja on! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti