maanantai 13. kesäkuuta 2011

Kesä ja vesi :)

Todellakin aikamoiset helteet takana, onneksi nyt viilenee ainakin hetkeksi. Lahjan kanssa muutettiin ihanaan asuntoon Tammelaan, jossa Lahjallakin on nyt sisällä enemmän tilaa peuhata! Myös kämppiksen kanssa Lahja on jo parhaat ystävät. Tammelasta ollaan käyty tuossa viereisessä Kaupin metsässä lenkillä ja rannassa uimassa. Lahja tajusi toissapäivänä idean, kuinka uidaan koiraa :). Sitten sitä ei meinannut saada pois vedestä! Tykkää todella paljon vedestä ja mummolassa puutarhaletkulla suihkutellessa Lahja hyökkää veden kimppuun :D. Täytyisi yrittää löytää Pirkanmaalta joku ryhmä, jossa voisi kokeilla vepeä...Kuka tietää?

Ensi viikonloppuna on reenailua ohjatusti, kun mennään Korrin Susannan ja Juhan koulutukseen pk-tottista ja hakua. Jännittävää!  Muuten ollaan reenailtu tottista tuossa Tammelanpuiston kentällä, välillä saadaan olla ihan rauhassa ja välillä on hieman häiriötekijöitä vaikeuttamassa, mutta hyvä niin!

Laitan kuvia uimamaisterista ja hänen siskostaan kylässä. Hilja-sisko oli täällä hoidossa muutaman päivän. Siinä vasta vauhtia olikin!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti