keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Kesä on vihdoin täällä

Kesäloma alkaa viikon päästä. Huomenna juhannuksen viettoon Kuopioon mökille. Tästä se kesä oikeasti alkaa. Ihanaa!

Lahjan kanssa osallistuttiin Ylöjärvellä toiseen tokokokeen alokasluokkaan, joka meni hienosti. Saatiin ykköstulos pisteillä 194,5/200 ja oltiin toisia. Lahja teki liikkeet tasaisen varmasti, vain muutamissa liikkeissä suoritusnopeutta pitäisi harjoitella. Heinäkuussa on vuorossa toivottavasti viimeinen alokasluokankoe ja sitten siirrytään avoimeen luokkaan. Ollaan ehditty jo jonkin verran treenaamaan avoimen luokan liikkeitä. Niistä Lahjalle tuntuu vaikein tällä hetkellä oleva noutokapulan pitäminen :). Mutta eiköhän se tästä parane.

Agilityssa on ollut taukoa, mutta nyt taas treenit käyntiin ja ilmoitin Lahjan muutamalle hyppyradalle, kun keinu on vielä esteistä epävarmin. Agirotu järjestetään heinäkuun alussa Ylöjärven Teivossa, jossa startataan kolme rataa perjantaina ykkösluokassa.


                                                  Kuva Aino Vuokola


Oltiin viime lauantaina Isojoella Sinin luona, ja käytiin tekemässä kesän ensimmäinen vesipelastustreeni. Veneen haku, veneestä hyppy ja esineen vienti veneeseen sujuivat hienosti ja josko nyt kesällä ehtisi vielä jonkin verran treenaamaan niin uskaltaisi mennä vepekokeeseen. Ensin pitäisi mennä siis soveltuvuuskokeeseen, jonka saa uusia maksimissaan kaksi kertaa. Tämän takia liikkeet pitää olla täysin varmoja ennen kuin voi ajatella osallistumista. Lähdetään Ruotsiin taas heinäkuun lopulla, joten siellä voisi ostaa kumiveneen ja treenailla mökillä! 

                                          Kuva Aino Vuokola


Lahjasta otettiin myös geenitesti ja tulos oli HSF4 vapaa eli se ei kanna harmaakaihigeeniä. Tämä on mukava uutinen ja pentusuunnitelmia ensi vuodelle voidaan näin ollen jatkaa. Lahjalla on nyt hieman valeraskauden oireita ja on tavallista apeampi ja kaipaa hieman enemmän läheisyyttä. Josko ensi vuonna ei sitten olisi enää kysymys valeraskaudesta... :)


 Kuva Aino Vuokola
                                                       


 

Ihanaa juhannusta ja kesää kaikille ystäville sekä blogin lukijoille!!

                                 Kuva Aino Vuokola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti