maanantai 28. maaliskuuta 2011

Kevättä kohti

Taas on viikko vierähtänyt ja ollaan Lahjan kanssa oltu viikko Jyväskylässä ja ollaan vielä tämänkin viikko. Kovasti siellä mummolassa on jo kuulemma ikävä, mutta pakko vähän tehdä hommia täälläkin päässä :). Viikonloppuna löydettiin mukavia uusia metsälenkkejä, ja Lahja juoksenteli vapaana ja yritti metsästää risuja ja oksia sen minkä ehti. Luoksetuloa olen vahvistanut noilla lenkeillä ja hienosti on tähän asti mennyt. Sunnuntaina oltiin melkein koko päivä Sarvivuorella (paikka Jyväskylässä) kurssikaverini luona ja Lahja sai taas uusia koiraystäviä. Vierailulla Lahjaa viihdyttivät bordercollie Viksu (n.3v) ja sheltti Kerttu (n.1v). Kerttu ja Lahja jaksoivat leikkiä tosi pitkään ulkona ja sisällä. Viksusta ei Lahja kovin hyvää kaveria saanut, kun Viksua kiinnosti enemmän leikkiminen ihmisten kanssa. Viriteltiin sisälle myös putki, ja Lahjan meni putkea todella hienosti, välillä ihan vain huvikseen ja välillä Kertun perässä :). Oli kyllä hauskaa katsella koirien touhua. Illalla oltiinkin aika väsyneitä, kumma juttu!




Tänään käytiin vähän reenailemassa tottista ja leikkimässä ulkona hanska-saaliin kanssa. Uusia "temppujakin" on opeteltu mm. käteen koskemista ja tassun antamista. Tänään annoin Lahjalle ensimmäistä kertaa myös aktivaatiopallon, josta Lahja kovasti innostui, kun idean tajusi. Lahjaa vaan harmittaa kun herkkua ei tule niin helposti pallosta! Lahja ei hauku kovinkaan paljon. Saattaa joskus innostuessaan haukahtaa tai sitten, kun joku hiipii rappukäytävässä. Haukahdukset on hyvin pehmeitä tai sitten kimeitä, ja nyt aktivaatiopallon kanssa Lahja on alkanut vikisemään...pientä piipitystä kuuluu kun Lahja jahtaa palloa ja yrittää saada herkun palloa pyörittämällä. Samaa ääntä kuulin, kun Lahja juoksi Kertun perässä sitä kiinni saamatta. Välillä mietin että olenkohan saanut kissan :D.

Tällä viikolla tavataankin Perro-veljeä, joten saas nähdä mitä siitä touhusta tulee. Ja Lahjan "kummitäti" tulee myös loppuviikosta kylään joten ohjelmaa riittää täälläkin. Terveisiä kaikille Jyväskylästä, lunta tulee mutta niin tulee kevätkin! Lahjakasta kevään odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti