torstai 10. maaliskuuta 2011

Jyväskylä City

Lahja pääsi ensimmäistä kertaa haistelemaan Jyväskylän keskustan ilmaa ja ihmisiä. Bussilla mentiin ja tultiin ja takasin päin tullessa satuttiin samaan bussiin kymmenen laskettelijan kanssa, mutta eipä Lahja välittänyt tuon taivaallista meluavista nuorista! Keskustassa kuljettiin kävelykatua pitkin ja katseltiin ympärillä viliseviä ihmisiä ja pyöriä ja puluja. Pulut olisivat olleet ihania jahdata! Mummoilta saatiin kehuja ja nätisti Lahja heitä tervehtikin. Mitään ääniä ja pamauksia Lahja ei tuntunut pelkäävän ja yksi koirakin meni täysin huomiotta ohitse kun Lahjan kuono oli niin tiukasti maassa :D! Kaikista pelottavinta oli istuva katusoittaja, joka ilmeisesti Lahjan mielestä soitti todella huonosti kun se piti kiertää todella kaukaa! Hirveetä musiikkia! Lopuksi käytiin vielä juna-asemalla pyörähtämässä ja sitten kotiin.

Kurakelit ovat alkaneet ja siksipä kotona jouduttiin heti jalkojen pesulle. Suihku oli vähän ihmeellistä, mutta kyllä se siitä sujui. Pyyhkeellä kuivaaminen meni sitten ihan leikiksi ja sekoiluksi! Nyt Lahjalle tuli uni ja mulla aikaa keskittyä omiin hommiin. Huomenna suunnataan Tampereelle!

2 kommenttia:

  1. Hei Maria!

    Koska pääsisitte Lahjan kanssa Perroa tapaamaan? Asutaan Viitaniemessä ja meillä on parhaiten aikaa arki-iltapäivisin treffeille.

    T: ANNA+PERRO

    VastaaPoista
  2. Moikka Anna ja Perro!

    Meille sopii hyvin myös arki-illat, joten kun ensi viikolla palaillaan Jyväskylään voisin viestitellä. Sain Siniltä sun numeron! Palataan siis!! :)

    VastaaPoista